window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Ce e de facut in Miami

/Ce e de facut in Miami

Ce e de facut in Miami

Cei care ajung in Miami cu siguranta nu au nevoie de prea multe indicatii referitoare la cum sa isi petreaca timpul. Numeroasele atractii turistice atrag incredibil de multi vizitatori, dar cei mai multi din cei care viziteaza orasul ajung negresit in acelasi loc – pe una din plaje. Nimic nu e mai relaxant decat sa stai pe plaja, la aer curat, sa te bronzezi si sa te bucuri de apa oceanului. Valurile sunt potrivite pentru cei care vor sa faca surf, iar pentru restul, exista numeroase alte activitati in care pot fi atrasi sa participe.

 

Toate atractiile turistice sunt foarte interesante si asta face ca cei interesati de istoria orasului si de partea lui culturala sa isi petreaca ore in sir, admirand exponate din muzee, animalele din gradina zoologica sau tablourile din muzeul de arta. Cu toate astea, oricine simte nevoia si de relaxare si pentru asta exista numeroasele plaje, restaurante si cluburi, unde isi pot petrece ziua si noaptea localnicii si turistii deopotriva. Asadar, cei interesati de altfel de atractii turistice pot sta, cat e ziua de lunga, pe plaja, pe una din terase sau, daca e vorba de viata de noapte, in numeroasele cluburi ce le sunt puse la dispozitie tuturor care vor sa danseze si sa se simta bine.

 

Spre exemplu, cei care nu vor sa se zbantuie pot ocupa o masa la unul din cele mai vechi cluburi unde se canta muzica jazz. Acesta se gaseste in centrul orasului si se numeste, sugestiv, Downtown Miami. Atmosfera este absolut incredibila, muzica linistitoare si incantatoare plutind in nori de fum de tigara. O bautura fina pe o muzica superba pot face multe pentru majoritatea celor ce au trecut de o anumita varsta si nu mai simt nevoia sa mearga la distractie prin cluburi, unde muzica este data la maxim. Pentru cei mai tineri exista numeroase discoteci pe plaja. Faptul ca ele sunt in aer liber reprezinta atractia principala. Astfel de cluburi se gasesc si in centurul orasului, doar ca acestea nu sunt in aer liber, si pentru spiritul liber al locuitorilor orasului, acest lucru poate fi un impediment. Turistii, insa, nu gasesc nimic gresit in a-si petrece o noapte incendiara intr-unul din cluburile din mijlocul orasului.

 

Daca noptile si le pierd prin cluburi, zilele sunt petrecute fie pe plaja, fie prin parcurile din oras. O plimbare e mereu binevenita, in special intr-un oras atat de frumos precum e Miami. In lungile plimbari pe care turistii le pot face, pot trece si pe la numeroase atractii turistice, ce o sa le ofere sansa de a experimenta orasul si dintr-un punct de vedere diferit. Exista multe astfel de locuri, ce abia asteapta sa fie explorate de catre toti cei care sunt de parere ca o vacanta perfecta se face intr-unul din cele mai insorite orase din Statele Unite ale Americii.

 

Pe scurt, Miami are incredibil de multe lucruri de oferit. Tot ce trebuie sa faca toti cei care ajung acolo e sa se documenteze in legatura cu cele mai atractive locatii pe care le pot vizita si in legatura cu cele mai faimoase plaje si cluburi din oras. Experienta va fi una unica si, probabil, totala.

By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid