window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Ce de facut in Dubai

/Ce de facut in Dubai

Ce de facut in Dubai

Nimeni nu se poate plictisi in acest oras fabulos, printre numeroasele activitati regasindu-se: safari cu SUV sau Hummer H3 pe dune de nisip, cu soferi experimentati, schi in Mall of the Emirates, croaziera in Golful Dubai, zbor cu balon cu aer cald, s.a.

Pe langa activitatile de mai sus, puteti vizita Parcul acvatic Wild Wadi, un loc cu numeroase tobogane si activitati pentru copii, dar si pentru adulti; puteti admira cele mai exotice animale la Gradina Zoologica Dubai, sau va puteti imbogati cultura generala, vizitand Muzeul Dubai sau Cartierul Shindagha (muzeu in aer liber). Nu trebuie sa ratati insa Portul Dubai, punctul de maxim interes al orasului, Insulele Palmierilor, pe care se poate ajunge cu taxiul sau cu trenul, Fantana arteziana, recunoscuta drept cea mai mare fantana dansatoare din lume sau Moscheea Jumeirah, o moschee foarte frumoasa, deschisa si ne-musulmanilor si curiosilor care vor sa afle mai multe despre islam. De retinut faptul ca pentru a putea vizita binecunoscutul Hotel Burj al-Arab 7*, trebuie sa faceti rezervare direct la hotel sau sa va organizati intr-un grup, si sa aveti obligatoriu tinuta eleganta.

 In ceea ce priveste shopping-ul, fiind un oras arab se poate negocia cu pana la 50% in piete, nu si in mall-uri sau in magazinele din vest, insa. Nu trebuie sa ratati Piata de Aur si Piata de Mirodenii, unde veti gasi aur de 22K lucrat foarte fin si mii de ingrediente care au consacrat pietele din Dubai pana sa apara supermarketurile. Cat despre mall-uri, paleta e foarte larga, avand la dispozitie 25 de mall-uri, fiecare cu specificul sau: aur, electrocasnice, schi, tehnologie, papetarie, haine, etc. Dintre acestea, amintim: Dubai Mall, Mercato Plaja Jumeirah, Mall-ul Ibn Battuta,  Mall-ul Deira, Gold & Diamond Park, etc. Multe dintre ele au si Carrefour, unde veti gasi reduceri considerabile la aparatura electronica si mancare. 

By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid