window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Ce e de facut in Bruges

/Ce e de facut in Bruges

Ce e de facut in Bruges

Modalitatile de petrecere a timpului liber in Bruges sunt dintre cele mai variate, pornind de la posibilitatea de a cumpara suveniruri si pana la participarea la diverse festivaluri. In oras sunt distribuite gratuit publicatii care informeaza turistii si locuitorii in legatura cu evenimentele care au loc in urmatoarele zile si prezinta principalele restaurante, baruri si cluburi de noapte ale orasului.

 

Cel mai interesant si mai placut festival, de unde copiii nu ar trebui sa lipseasca, este Festivalul Ciocolatei. Este organizat in fiecare an in luna aprilie si celebreaza unicitatea celui mai iubit dulce: ciocolata. Belgienii sunt renumiti pentru ciocolata extraordinara pe care o prepara dupa retete traditionale si incluzand numeroase arome speciale. Fiti convinsi ca veti afla foarte multe despre ciocolata si va veti delecta cu specialitati pe care nu le puteti gasi in nici un alt colt al lumii. Un alt festival deosebit, care confera orasului un aer special, este organizat intre lunile noiembrie si ianuarie si poarta numele de Festivalul Zapezii si al Sculpturii in Gheata. Pe durata festivalului sunt expuse lucrari extraordinare in gheata, realizate de echipe de profesionisti care se intrec in talent si imaginatie. Aproape fiecare luna a anului se remarca printr-un festival, asa ca daca doriti sa surprindeti adevarata cultura si viata a locuitorilor, planificati-va vacanta si in functie de aceste sarbatori.

 

In Bruges o sa descoperiti cu surprindere ca numarul magazinelor este impresionant, iar oferta lor acopera o larga paleta de obiecte. Indiferent ce cautati, fie ca este vorba de simple suveniruri sau de antichitati sau piese vestimentare, aici veti avea ocazia sa alegeti dintre multe produse la preturi convenabile si de o calitate exceptionala. Dintre produsele alimentare ce se deosebesc considerabil de cele gasite in alte locuri, amintim ciocolata si berea. Fie ca le cumparati pentru a va delecta cu gustul lor deosebit si dupa incheierea vacantei sau doriti sa le transformati in suveniruri pentru cei dragi, includeti-le pe lista produselelor care merita sa fie cumparate. Antichitatile si piesele din dantela sunt de asemenea apreciate de vizitatori, fiindca ofera ceva diferit, ceva ce defineste orasul si ii surprinde istoria. Cele mai multe magazine sunt localizate in apropiere de Markt si pe Geldmuntstraat si Mariastraat. Nu va limitati la a cumpara haine sau produse ce se gasesc si in alte locuri, ci incercati sa cumparati lucruri autentice, care sa aminteasca de vacanta in Bruges. In piata din centrul orasului se organizeaza in fiecare zi de miercuri o piata axata pe vanzarea de produse locale, legume si fructe.

 

In timpul serii, modalitatea perfecta de petrecere a timpului liber consta intr-o plimbare romantica prin Piata Grote Markt, ce straluceste in lumina discreta a cafenelelor si restaurantelor. Petreceti cateva ore intr-unul din restaurantele cu atmosfera medievala, care incanta din primele momente prin faptul ca este amplasat intr-o cladire veche. Desi pare greu de crezut, in orasul Bruges aveti ocazia sa va intoarceti in timp chiar si pana in secolul 14, caci unele cladiri care au fost transformate in restaurante si cafenele isi au originile chiar si din vremuri atat de indepartate.

By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid