window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Ce e de facut in Beijing

/Ce e de facut in Beijing

Ce e de facut in Beijing

Nu este nevoie decat sa ajungeti in Beijing; de restul se poate ocupa hotelul la care stati sau un organizator de excursii, care o sa va ajute sa descoperiti orasul in cele mai mici detalii ale sale. Daca totusi doriti sa va organizati singuri, vom mentiona in acest articol zone de care nu ati auzit in Beijing, dar si atractii pe care trebuie neaparat sa le vedeti o data ajunsi acolo.

 

In primul rand, drumul unui turist in Beijing include fara doar si poate Piata Tiananmen, probabil cea mai faimoasa piata din Beijing, daca nu din toata China, Marele Zid Chinezesc, care a fost complet restaurat pentru a asigura securitate turistilor care il viziteaza, zona veche a orasului, acolo unde imparatii de pe timpuri isi aveau resedinta, Templul Cerului, un loc uimitor unde veti putea admira o arhitectura maiestuoasa si mai mult de 1000 specii de copaci si de asemenea include si Palatul de Vara, locul unde imparatii antici ai Chineise retrageau pentru relaxare. Si acum, cele mai interesante lucruri de facut in Beijing, care in general nu apar in lista cu potentiale activitati in Beijing, deoarece nu sunt promovate foarte tare de agentii de turism locali din Beijing.

 

Prima activitate de acest gen este descoperirea orasului pe bicicleta. Daca nu stiati deja, Beijing este orasul cu cei mai mult biciclisti din lume. Oameni de afaceri, vedete de televiziune, scriitori, muzicieni, pictori, ingineri, toti folosesc bicicletele. Intr-o mare de biciclete, este destul de greu sa mergi cu autobuzul sau masina mica, asa ca va recomandam sa va adaptati situatiei si sa incercati una din multele companii care inchiriaza astfel de “vehicule”. Un al doilea lucru pe care il puteti incerca este sa locuiti nu intr-un hotel, ci intr-un bloc de locuinte. Astfel veti experimenta stilul de viata al chinezilor cel mai bine, ca sa nu mai spunem ca nu veti plati sume mari pe noapte. Singura diferenta este ca va trebui sa gatiti singuri, dar nici asta nu trebuie sa fie o problema, deoarece sunteti in vacanta si mai mult ca sigur veti incerca unul din miile de restaurante din Beijing.

 

Mergand pe strazile din Beijing veti observa multi oameni bruneti si cu ochii negri. Nu va imaginati ca toti chinezii au aceste caracteristici; multi si-au vopsit parul si si-au pus lentile de contact, ca sa fie ca majoritatea. Dar de ce se intampla acest lucru? Este paradoxal, deoarece chiar si chinezii considera ca negrul nu este o culoare prea vesela. Cu toate acestea, prefera sa se vopseasca sau sa foloseasca lentile de culoare neagra pentru a arata ca sunt din Beijing. Astfel daca vreti sa va integrati in cultura strazii, puteti incerca magazine de optica medicala si cabinete de cosmetica pentru a capata un look mai asiatic. Totusi ar trebui sa aveti si trasaturi de asa natura ca sa fiti privit ca un localnic.

 

Daca stiti limba chineza, puteti sa va strangeti impreuna cu localnicii si sa cititi tilurile celor mai importante ziare pe panouri mari, asemanatoare cu panourile publicitare din Romania, numai ca asezate la nivelul oamenilor. Tot acolo se anunta si urmatoarele spectacole care vor avea loc in Beijing.

By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid