window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Ce e de facut in Amsterdam

/Ce e de facut in Amsterdam

Ce e de facut in Amsterdam

Intrebarea inerenta in mintea oricarui turist ce vrea sa viziteze capitala Olandei, Amsterdam, este „Ce se poate face acolo?”. 

Raspunsul este foarte simplu: orice. La orice activitate v-ati putea gandi, Amsterdamul are o solutie. Fie ca e vorba despre muzee tematice clasice sau in aer liber, terase in aer liber, nopti petrecute prin cluburi, restaurante elegante sau pitoresti, plimbari cu barca, masina, avionul sau motocicleta, Amsterdamul ofera o larga varietate de activitati pentru orice tip de nevoie. 

Gama de activitati pe care orice turist le poate desfasura in Amsterdam incepe de la activitati in domeniul arhitecturii, atractii special concepute pentru turism, evenimente saptamanale, lunare si anuale, muzee, plimbari in natura, shopping, precum si activitati traditionale precum plimbatul cu trasura. Toate aceste activitati asigura satisfactia oricarui insetat de cunoastere, shopping sau petreceri in cea mai mare diversitate cultural-sociala din acest colt al Europei. 

Ceea ce se poate face in Amsterdam este vizitarea spectacolului „Amsterdam Dungeon”, care este reprezentarea actoriceasca a istoriei Olandei in ceea ce este considerat cel mai infricosator spectacol al Olandei. Aceasta atractie turistica condenseaza in 11 spectacole 500 de ani de istorie olandeza si mai mult ca sigur va lasa in amintirile celor ce o vor viziona o experienta inexorabila a cruditatii si ororilor ce au convers la formarea acestui stat formidabil. 

O experienta ce sigur va lasa multi turisti cu zambetul pe buze, la extrema cealalta a senzatiilor o reprezinta Experienta Heineken. Pentru cei pasionati si nu numai, acest muzeu modern al fabricarii berii Heineken devine din ce in ce mai mult o atractie pentru care multi viziteaza Olanda. Este amplasat in fosta fabrica de bere Heineken si cei care au amenajat-o au dotat-o cu cele mai moderne echipamente multimedia pentru ca cei care iau parte la Experienta Heineken sa inteleaga si sa admire totodata arta fabricarii aceleiasi beri pure si gustoase dupa 150 de ani de experienta si traditie. Totodata, aceasta experienta nu se opreste la multimedia, ci duce imersiunea la un alt nivel. Alaturandu-se Experientei Heineken, turistul se afunda intr-o experienta 4-D al carei final este savurarea unei beri unice si gustoase cum alta in lume nu mai este. Trebuie totusi avut in vedere faptul ca orice persoana sub 18 ani trebuie insotita de un adult pentru a putea lua parte la Experienta Heineken din moment ce legislatia este conforma Uniunii Europene. 

Un alt loc de vizitat si unde orice turist se poate pierde cu orele in compania a mai mult de 700 de specii de animale si mai mult de 300 de specii de plante este Gradina Zoologica Regala Artis. Ceea ce face aceasta gradina zoologica speciala este faptul ca ofera un mediu natural de trai animalelor,  dar ofera turistului posibilitatea sa experimenteze pe propria piele fiecare mediu in parte si totodata sa inteleaga ce animale populeaza canalele pe care probabil s-a plimbat inainte sa intre in zoo. Un alt element atractiv ce face un numar impresionat de turisti sa devina vizitatori ai Gradinii Zoologice Regale Artis il reprezinta arhitectura secolului 19 care a fost pastrata intacta. 

In acest amalgam cultural era inevitabil sa se nu regaseasca o viata sociala de noapte intensa, iar oferta in acest segment este mai mult decat un turist poate percepe. Nici macar pentru rezidentii permanenti ai orasului nu este completa imaginea acestei adevarate oferte de cluburi si pub-uri pentru petrecerea noptilor cu muzica de calitate si bauturi pe masura. Localuri precum Jimmy Woo’s, Paradiso, Heineken Music Hall  sau House of Bols Cocktail & Genever Experience sunt doar mostre ale vietii de noapte ce insufleteste Amsterdamul dupa ce soarele apune si pana cand rasare. 

Amsterdamul va asteapta noapte si zi indiferent de locatie, ora sau bani; este un oras al distractiei unde se prepara „o bere de prestigiu ce iti deschide lumea”.

By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid