window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Austria

/Austria

Austria

Austria este un puternic centru economic, politic si cultural in Europa, asa cum o dovedeste si faptul ca este una din tarile in care nivelul de trai al locuitorior este foarte ridicat, dar si orasele in care viata culturala si artistica este puternic reprezentata de muzee, universitati, opere si teatre, dar si festivaluri si diverse concerte, printre cele mai cunoscute fiind concertul de craciun din Viena.

Turismul muzeal si istoric, sportiv si cultural este reprezentat de diversele orase ale Austriei, precum capitala acesteia, Viena, dar si de orasele Graz, Innsbruck, Linz si Salzburg. Palatul Schoenbrunn din Viena, Fortareata Hohensalzburg, partiile de schi care au gazduit Jocurile Olimpice de Iarna la Innsbruck, cladirile medievale din Graz si portul la Dunare reprezentat de al treilea oras ca marime in Austria, Linz, sunt doar cateva dintre acele atractii turistice care transforma Austria intr-o tara vivace, cu un ritm de viata alert.

O tara atractiva turismului sportiv, datorita climei temperate si a reliefului muntos, reprezentat de Alpi, Austria este si locul care ofera turistilor pachete speciale pentru ierni petrecute pe partiile de schi. Partiile de schi din Austria sunt printre cele mai renumite, cele de la Innsbruck fiind puternic populate, dar si importante pentru viata sportiva a Austriei, in 2012 urmand a se organiza aici prima editie a Jocurilor Olipice de Iarna pentru Tineret.

Motivele pentru care partiile de schi din Austria sunt atat de renumite sunt diverse; pe de o parte, lungimea si gradul lor de dificultate difera de la o partie la alta, facandu-le astfel practicabile pentru toate grupele de iubitori de schi, incepatori sau avasati, copii sau adulti. Pentru cei care iubesc sporturile extreme, partiile de snowboard, cele pe care se poate practica si sporturi cu diverse vehicule motorizate de zapada, precum scuterele de zapada, sunt complementare celor de schi.  Mai mult, atunci cand clima nu permite practicarea acestui sport in conditii optime, partiile de schi din Austria sunt echipate cu dispozitive pentru zapada artificiala care va face posibila coborarea partiilor in siguranta.

Datorita faptului ca schiul este unul din sporturile cele mai practicate in Austria atat de locuitorii acestei tari cat si de vizitatori, cazarea in Alpi este bine reprezentata prin cabanele montane rustice si hotelurile moderne, unde prezenta confortului si voia buna sunt prinicipalele scopuri ale managerilor si proprietarilor acestor locatii. Mai mult de atat, exista hoteluri care ofera si pachete turistice si sportive speciale pentru cei care doresc sa invete sau sa isi reaminteasca lectiile de schi in prezenta unor instructori si ghizi experimentati si familiarizati cu dificultatea si traseul partiilor din Austria.

Unele din pachetele turistice oferite iau in calcul si transportul necesar ajungerii in aceasta tara, oferind diverse reduceri si bonificatii. Dar chiar si in cazul in care transportul nu este inclus intr-un pachet turistic, acesta este foarte usor de asigurat de companii aeriene din intreaga Europa, dar si datorita aeroporturilor din Austriacare deservesc unele din cele mai importante orase ale acestei tari. Astfel, aeroportul international de la Viena si Salzburg, precum si aeroportul Linz si aeroportul Graz ofera posibilitatea turistilor sa ajunga in locatiile dorite intr-un mod rapid si eficent.

By |2018-09-12T13:20:36+03:00September 12th, 2018|Tara|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid