window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Ponturi in Dubai

/Ponturi in Dubai

Ponturi in Dubai

Scoala Al Ahmadiya – prima scoala infiintata in Dubai, in anul 1912. Intrarea este libera si este interesant de vizitat, pentru a putea intelege cum a evoluat sistemul educational in aceasta tara in ultimii 98 de ani.

Moscheea Jumeirah – cea mai frumoasa si mai mare moschee din oras. Deschisa catre publicul larg, musulman si ne-musulman, Moscheea Jumeirah vrea sa promoveze cultura si arhitectura islamica.

Burj Khalifa – cea mai inalta cladire din lume. Cu o inaltime de 828 metri si 160 de etaje, aceasta este recunoscuta drept simbolul cooperarii internationale.

Insulele Palmier – insule artificiale specifice Emiratelor Arabe.

Miracle Garden Dubai – una dintre cele mai noi atractii din Dubai, aparuta in 2013, gradina cu milioane de flori, amplasata in mijlocul desertului, a atras milioane de vizitatori.

Ski Dubai  – centru artificial de schi, amplasat in Mall of the Emirates. Locul ideal de relaxare si distractie intr-o zi torida de vara. 

By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid