window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Obiective turistice in Tenerife

/Obiective turistice in Tenerife

Obiective turistice in Tenerife

Pico del Teide – locul in care s-a turnat celebrul film “Insula maimutelor”.  El Teide este cel mai inalt munte vulcanic din insulele spaniole, 3.718 m, ce impresioneaza prin peisajele sale cu aspect selenar. Conul muntelui arunca cea mai mare umbra existenta pe Pamant, ce se vede si de la 40-50 km departare. 

Un alt punct important de vazut este localitatea Icod de Vinos, intrucat aici se gaseste arborele dragon milenar, cunoscut drept Dracanea draco, cel mai vechi de pe insula. 

Nu trebuie sa ratati Garachico, un oras care a fost distrus de pirati in anul 1706, si nici Masca – veche asezare spaniola. 

De asemenea, daca tot ati ajuns aici, este recomandat sa vizitati orasul Santiago del Teide, caci aici se gaseste cea mai mare expozitie de perle din Europa. 

Si in cele din urma, trebuie neaparat sa ajungeti si la Loro Parque, cel mai mare parc din Europa, ce adaposteste cele mai bogate colectii de papagali, pinguini, crocodili, lei, tigri, etc. Aici veti avea parte si de spectacol cu delfini si lei de mare, dar va puteti relaxa si la restaurant sau cinematograf.

By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid