window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Argentina

/Argentina

Argentina

Faceti cunostinta cu Argentina, o tara cu peisaje fabuloase, orase cosmopolite, o cultura vie si un paradis pentru turisti! Cei carora nu le este frica de aventura pot incerca sa traverseze stepa Patagoniana sau sa urce pe cel mai inalt varf din America de Sud. Greu de crezut, dar in Argentina este mari colonii de pinguini; puteti sa ii vedeti numai daca urcati la o inaltime destul de mare. De asemenea, cei care adora sa simta adrenalina pot vedea frumuseti care probabil exista doar in Rai si anume cascadele din muntii Argentinei. Argentina este recunoscuta in lume pentru fotbal, limba spaniola, tango si pentru locuitorii sai, care se numesc “portenos”. Preturile in Argentina sunt mult mai mici comparativ cu cele din Statele Unite si marfa este mult mai apreciata in anumite cazuri, in special artizanaturile. Argentinienii mananca foarte multa carne, asa ca nu o sa va lipseasca o friptura din farfurie orice fel de mancare ati alege la un restaurant argentinian.

Teatrele sunt si ele interesante, doar ca pentru a intelege un spectacol de teatru la adevarata sa valoare, trebuie sa stiti spaniola. Inainte de o vizita in Argentina, este de preferat sa invatati mai mult decat ceea ce se scrie intr-un ghid de conversatie, pentru ca atunci cand veti fi pus sa comunicati in mod efectiv cu un argentinian neaos, veti folosi mai mult de doar cateva cuvinte. Argentinienii sunt foarte asemanatori cu spaniolii si poate si cu italienii, gesticuleaza destul de mult, dar vorbesc si mai mult. O conversatie cu un argentinian dureaza in general mai mult de cateva minute, chiar daca tot ceea ce faceti este sa cereti o informatie legata de un restaurant sau un magazin. Oamenii din Argentina sunt prietenosi, poate tocmai si acesta este unul dintre motive pentru care criminalitatea nu este la cote ridicate. Argentina este un loc sigur, unde nu trebuie sa te temi pentru plimbarile pe timp de noapte sau prin anumite zone ale orasului, cum se intampla in alte tari. Oricand este momentul pentru o calatorie in Argentina, pentru a-ti imbogati spiritul cu lucruri noi si pentru a cunoaste oameni minunati, cu care o sa ramai prieten o viata.

Ca orice tara latina, si Argentina a avut un trecut tumultos. In timpuri de mult apuse, Argentina a fost condusa de tirani, a fost plina de oameni corupti, dar a revenit pe drumul cel bun datorita unor oameni ca Evita Peron si Che Guevara. Inainte de a intelege prezentul Argentinei, trebuie sa ii intelegeti trecutul, iar acesta se poate face prin studierea cartilor despre istoria sa. Daca doriti sa va documentati chiar la fata locului, Biblioteca Nationala din Buenos Aires va poate pune la dispozitie orice document public pentru a-l studia. Argentina este cunoscuta in lume si pentru inventiile sale, printre care putem sa amintim: bypass-ul coronarian, autobuzul public si pixul. O calatorie in America de Sud este o calatorie scumpa, oricum ai privi-o. Chiar si americanii care locuiesc in SUA au anumite taxe de platit la intrarea in Argentina, de aceea este bine sa verificati foarte atent care sunt documentele necesare si cat costa viza. Preturile se pot modifica de la o perioada la alta, deci verificati sa fie actualizate.

By |2018-09-12T13:20:36+03:00September 12th, 2018|Tara|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid