window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Abu Dhabi | prețuri de poveste

/Abu Dhabi | prețuri de poveste

Abu Dhabi | prețuri de poveste

Abu Dhabi la prețuri de poveste!

Crowne Plaza Abu Dhabi Yas Island 4*

Acest hotel modern este amplasat în proximitatea terenului de golf, înconjurat de păduri cu mangrove.

Tarif: 183 EUR/persoană

Sejur: 5 nopți, cu mic dejun inclus.

Tarif valabil pentru rezervări până la 27 decembrie 2018 și sejur până la 31 decembrie 2018! Pentru personalizarea unei oferte în perioade selecționate, nu ezitați să ne solicitați o ofertă cu ajutorul formularului.

Crowne Plaza Abu Dhabi Yas Island 4*

Amplasat de-a lungul terenului de golf Links Championship de pe Insula Yas, acest hotel luxos are o piscină în aer liber de 25 de metri cu terasă cu șezlonguri.

Oferă camere spațioase, cu balcoane și Wi-Fi gratuit. Camerele de la Crowne Plaza Yas Island au un decor elegant și zone de lucru spațioase. Acestea includ TV prin satelit și facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Unele camere au o zonă separată de living.

Crowne Plaza oferă o varietate de restaurante și baruri. Oaspeții se pot bucura de bucătăria libaneză la Barouk sau pot vizita Stills, care servește o mare varietate de bere internațională. Toată masa este disponibilă la Jing Asia.

Hotelul are, de asemenea, un bar la piscină, o piscină în aer liber și un hol în hol. Hotelul are o sală de gimnastică de ultimă oră, care include un teren de squash și camere cu aburi. Seara, hotelul oferă divertisment live.

Crowne Plaza Yas Island este situat la 8,5 km de Aeroportul Internațional Abu Dhabi. Yas Waterworld și Plaja Yas sunt la câteva minute distanță. Este posibilă parcarea privată gratuită la fața locului.

By |2018-12-14T13:31:27+03:00December 12th, 2018|Destinatie, Exotice|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid